vrolijke muzikale familievoorstelling vanaf twee jaar

Dikkie Dik, de beroemdste kat van Nederland, is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje. Mmm… lekker! Hij neemt nog een hapje… Dikkie Dik hou op! Maar Dikkie Dik luistert niet… de taart is op. Nu moet Dikkie Dik op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar hij is ondeugend en nieuwsgierig. Er gaat van alles mis… Kan het feest nu wel doorgaan? Is er wel taart voor Dikkie Dik’s vriendjes?
Joes Boonen vertelt het verhaal aan de hand van een heel groot prentenboek met de tekeningen en figuurtjes van Jet Boeke. Kom je kijken naar Dikkie Dik? Zing mee met alle nieuwe liedjes en ga met Dikkie Dik op de foto!www.

In het kader van de Kinderboekenweek maakt deze voorstelling deel uit van een samenwerking met de bibliotheek. De bibliotheek organiseert op 5 nov. 15.00 uur in De Baron de voorstelling CLIFFHANGER 9 + door Groen & van Lien.

www.joesboonen.nl / bibliotheekhardenberg.nl / www.sttprodukties.nl

Voor een beter ervaring zijn er bepaalde onderelen van javascropt nodig. Of u heeft deze onderlen niet aanstaan of deze zijn niet beschibaar. Desondanks kunt u nog steeds uw tickets kopen via 2 simpele stappen.

STAP 1: Voer hieronder de hoeveelheid tickets in die u wil bestellen. Klik daarna op Reserveer Tickets.

STAP 2: Wanneer de tickets succesvol gereserveerd zijn, klik om Naar de Winkelwagen te gaan om uw order te voltooien.

STAP 1: Hoe Veel?

Op het moment zijn er 110 "DIKKIE DIK EN DE TAART"(8,50) beschikbaar.
DIKKIE DIK EN DE TAART8,50